Veliki broj roditelja iskoristio lepo vreme da sa decom prošeta po tržnom centru

301
0
SHARE

BEOGRAD, 2. mart 2015, (Njuz) – Veliki broj roditelja iskoristio je lepo vreme tokom jučerašnjeg i današnjeg dana da sa svojim mališanima prošeta po nekom od beogradskih tržnih centara.

Zbog prolećnih temperatura i sunčanog vremena bilo je nemoguće naći slobodno mesto u tržnim centarima a na prilazima garažama stvorile su se velike gužve, saznaje Njuz.

Dijana Dobrosavljev, majka devetogodišnje Tamare i šestogodišnjeg Luke, kaže da je jedva dočekala proleće da sa decom izađe iz kuće.

– Dosta je bilo zime i ružnog vremena, nikako da mrdnemo negde iz kuće. Čim smo videli prognozu muž i ja smo stavili decu u kola i krenuli ka Ušću. Ne možete da verujete kako su se deca obradovala, baš im je nedostajala jedna dobra šetnja po tržnom centru. Danas sam uzela slobodan dan da bi ih dovela do Delte, jer najavljuju loše vreme od utorka, pa da iskoristimo sunce, dok ga još ima – izjavila je Dijana za Njuz.

Read more: http://www.njuz.net/veliki-broj-roditelja-iskoristio-lepo-vreme-da-sa-decom-proseta-po-trznom-centru/#ixzz3TtSd7Yql

NO COMMENTS