Stefanović sumnja da je ledenica koja je pala na Antićevu glavu bila namenjena Vučiću

303
0
SHARE

BEOGRAD, 4. decembar 2014, (Njuz) – Ministar policije Nebojša Stefanović izrazio je sumnju da je ledenica koja je danas pala na glavu Aleksandru Antiću bila namenjena premijeru Srbije Aleksandru Vučiću.

Vidno zabrinuti Stefanović objasnio je novinarima da svi tragovi koje trenutno policija ima navode na pomisao da je Aleksandar Vučić, a ne Antić bio meta ovog perfidnog napada.

– Više puta sam pogledao snimak i jasno se vidi namera ledenice da ugrozi nečiju bezbednost – kaže Stefanović – Samo spletom srećnih okolnosti na tom mestu nije bio premijer Vučić niti neki član njegove porodice, već ministar Antić. Poznat je odnos predsednika vlade prema snegu i njegova spremnost da pomogne zavejanim građanima pa sumnjamo da je napadač pretpostavio da će i u ovoj prilici on biti na licu mesta. Srećom, premijer nije trenutno u zemlji pa je ovaj napad na njega propao. Policija je prozrela njegove namere, pažljivo analizirala drvo sa kog je ledenica pala i ne sumnjam da će krivac ubrzo biti uhapšen i priveden pravdi-decidan je ministar.

NO COMMENTS