Sakupio jubilarni 100. „Seen“ od 100 različitih devojaka

260
0
SHARE

SUBOTICA, 14. april 2014, (Njuz) – K.L. (26) iz Subotice obeležava danas nesvakidašnji jubilej nakon što je od stote devojke uzastopce na svoj pokušaj udvaranja dobio odgovor „Seen“ u svoj Fejsbuk inboks, bez ikakvog daljeg nastavka komunikacije.

– U pitanju je igra velikih brojeva. Što više mamaca zabacite, veća je verovatnoća da se neka riba i upeca, i figurativno i bukvalno – kaže za Njuz rekorder K.L. – „Seen“ znači da je devojka videla poruku i da će u nekom trenutku odgovoriti, čim smisli dobar odgovor. Moje je samo da čekam – dodaje on.

Ovaj student ekonomije kaže da je najviše „seen“ odgovora dobio na poruke poput „Ćao, ja sam lopov, ukrašću ti srce“, „Neka neko pozove Boga i kaže mu da mu fali jedan anđeo“, „Nov sam ovde, možeš li da mi daš uputstva kako se stiže do tvog srca“, kao i „Hej, nešto mi nije u redu sa mobilnim, jel možeš da mi pomogneš… fali mi tvoj broj u imeniku“.

– Jednom mi se učinilo da je neka devojka počela nešto da mi odgovara ali ta poruka ipak nikad nije stigla. Mora da je nešto Fejsbuk zabagovao – zaključuje K.L.

Kako Njuz nezvanično saznaje, ovo je ujedno i rekord u broju „Seen“ odgovora koji je neki korisnik Fejsbuka sa ovih prostora dobio za mesec dana.

Viktor Marković

NO COMMENTS