Student ETF-a doživeo letnju avanturu dok je reinstalirao Windows

256
1255
SHARE

BEOGRAD, 22. jul 2014, (Njuz) – Dragoljub Starčević, student treće godine Elektrotehničkog fakulteta, doživeo je u noći između subote i nedelje neobaveznu letnju avanturu dok je na krevetu u svojoj spavaćoj sobi reinstalirao operativni sistem Windows, saznaje Njuz.

Ovaj mladić kaže da je godinama slušao priče od svojih drugara o letnjim avanturama, ali da do pre nekoliko dana nije najbolje znao o čemu je reč.

– Kompjuter mi je danima bagovao, tako da sam znao da moram nešto da preduzmem. Zavalio sam se na krevet, prigušio svetlo, sipao čašu vina i pokušavao da oporavim stari sistem. Kako nisam uspeo da vratim vreme u opciji system restore, shvatio sam da moram da oborim sistem i da ga reinstaliram – otkriva ovaj student, koji kaže da je u tom momentu osetio leptiriće u stomaku.

– Srce je počelo da mi ubrzano radi i bilo mi je jasno da konačno imam pravu letnju avanturu! Uplašio sam se da ne sagorim u želji, tako da sam odlučio da malo usporim ritam I probam da mislim o nečemu drugom. Imao sam trajal verziju, tako da sam polako počeo da krekujem, a zatim sam nežno počeo i da skidam drajvere sa neta – kaže Dragoljub.

Ovaj student kaže da je, čim je završio reinstaliranje operativnog sistema, napisao Fejsbuk status “Zapalio pljugu posle letnje avanture”. Nekoliko kolega su mu odmah ostavile komentare u kojima su ga pitali da li je stigao do treće baze, odnosno da li je odmah reinstalirao i najnovije verzije svih programa koji su mu potrebni, kao i da li je u pitanju samo prolazna kombinacija ili nešto ozbiljno.

– Kolega me je pitao da li mi deluje da sa novim sistemom mogu da ostvarim i dublju i dugu vezu, ali ja ne želim da žurim. Hoću da se lepo upoznamo, da vidimo da li odgovaramo jedno drugom i da li nam se sviđaju isti anti-virus programi, pa ćemo onda videti u kojem će pravcu sve to otići – rekao nam je ushićeni Dragoljub.

Marko Dražić

Nenad Milosavljević

1255 COMMENTS

Comments are closed.