Najeo se brze hrane kako bi poništio efekte vežbanja

360
291
SHARE

KRAGUJEVAC, 31. jul 2014, (Njuz) – Zoran Adžić iz Kragujevca morao je da pojede dosta „džank fuda“ kako bi istopio efekte vežbanja i nadomestio utrošene kalorije, saznaje Njuz.

– Gledao sam utakmicu sa društvom u kafiću kada je neko predložio da posle pijanke odemo u teretanu, na šta sam jedva pristao. Tamo smo se opustili, sprave su se smenjivale jedna za drugom, a ja nisam ni primetio da sam preterao sa vežbama dok u jednom trenutku nije počela da me boli glava – prepričava Zoran ovaj događaj.

– Kada smo završili, osećao sam kako me grize savest, pa sam brže bolje otišao do kioska brze hrane u mom kraju. Kako se ni posle punjene gurmanske nisam osećao dobro, počeo sam da računam koliko hrane je potrebno da se poništi pola sata vežbanja i došao do cifre od oko 250 kalorija. Pošto smo u teretani ostali sat i po, zaključio sam da je pored punjene gurmanske trebalo da pojedem i pileći batak i limenku koka-kole – kaže Zoran za Njuz – Tek kada sam sve to uneo u sebe, ponovo sam počeo da osećam da sam zadovoljan samim sobom.

Zoran tvrdi da će ubuduće voditi računa da ne pretera sa vežbanjem i da je puka sreća što pre neko veče nije imao seks jer bi to značilo da je morao da pojede makar običnu pljeskavicu kako bi nadomestio potrošene kalorije.

Miroslav Vujović

291 COMMENTS

Comments are closed.