Žena ne može da spava od kad je muž prestao da hrče

321
0
SHARE

JAGODINA, 6. avgust 2014, (Njuz) – Milena Spasić iz Jagodine već nedeljama ne može normalno da spava jer je njen muž Rajko prestao da hrče, saznaje Njuz.

Ona kaže kako su njene muke počele onog trenutka kada je suprug rešio da smrša kako bi prestao da hrče.

– Od kada smo počeli da se zabavljamo, ja nisam mogla normalno da spavam jer je Rajko hrkao toliko glasno da se i sam budio zbog buke. Kupovala sam mu razne preparate i sprave, magnetne štipaljke i proteze, ali ništa nije pomagalo. Na kraju sam mu postavila ultimatum – ili će smršati i rešiti taj problem ili je našem braku odzvonilo – kaže Milena i dodaje kako je Rajko zaista od tog dana počeo manje da jede, krenuo u teretanu i ubrzo prestao da hrče.

Međutim, Milena kaže da su tek tada počeli njeni problemi sa nesanicom.

– Od kada je prestao da hrče, ja ne mogu više oka da sklopim. Tišina je toliko jaka da čujem sebe kako dišem, što me jako iritira. Probala sam da mu zviždim, da imitiram hrkanje kako bi ga navela da radi isto, ali džaba. Kuvam mu masniju hranu, pravim mu torte svaki dan, ali, iako se ponovo ugojio, ništa ne pomaže. Ukoliko ne počne ponovo da hrče, sa našim brakom je definitivno gotovo – decidna je, vidno neispavana, Milena.

Milenin muž Rajko kaže kako se na sve načine trudi da spasi svoj brak jer je svestan da ga žena mnogo voli čim mu ne zamera što je ponekad zamoli da umesto serije odgledaju par sekundi neke domaće utakmice.

Miroslav Vujović

NO COMMENTS