Devojka jedva čeka Beer fest da muškarci zatrpaju Fejsbuk slikama svojih debelih stomaka

361
287
SHARE

BEOGRAD, 12. avgust 2014, (Njuz) – Milena Tanasijević, studentkinja iz Beograda, ne može da dočeka da sutra počne 12. Beer fest. Iako ova devojka nije preveliki ljubitelj piva, svake godine uživa tokom trajanja festivala jer joj Fejsbuk bude preplavljen fotografijama golih debelih stomaka svojih prijatelja.

– Kao što mnogi momci jedva čekaju leto da njihove Fejsbuk prijateljice krenu da kače fotografije sa mora, tako se ja svake godine radujem Beer festu. Neko je nepisano pravilo da svaki debeli muškarac na Beer festu mora da na Fejsbuk okači sliku na kojoj je podiže majicu i pokazuje svoj stomak, pred čim nijedna devojka ne može da ostane ravnodušna – kaže Milena i priznaje da ponekad i po sat-dva ume da skroluje Fejsbukom dok uživa u ogromnim stomacima svojim prijatelja.

– Neretko mi se dešava da naletim i na sliku na kojoj pet-šest pijanih muškaraca pokazuju svoje debele, mokre, dlakave stomake, mmmmm – poverava se ova devojka.

Naš poznati reditelj i stručnjak za slikanje na Beer festu Gorčin Stojanović kaže da je potpuno razumljivo što svaki debeli muškarac ima potrebu da dan nakon ovog festivala okači fotografiju na kojoj pokazuje stomak.

– U društvu vladaju dvostruki standardi i cene se osobe koje imaju zategnut stomak sa pločicama i na njihovo slikanje se gleda blagonaklono, dok se pojedinci čude zašto debele osobe vole da, sa podjednakim ponosom, pokažu svoje okrugle stomake. Činjenica je da je i za jedan i za drugi tip stomaka potrebno mnogo truda, rada i odricanja, a Beer fest je retko mesto da debeli mušakrci pokažu javnosti plodove svog mukotrpnog rada – smatra Stojanović.

Marko Dražić

287 COMMENTS

Comments are closed.