Beba izgovorila prve reči: Poštovani putnici, očitajte vašu kartu

469
1213
SHARE

BEOGRAD, 30. oktobar 2014, (Njuz) – Šesnaestomesečni Aleksa Vasić iz Beograda juče je uspeo da skoro bez ikakvih grešaka izgovori svoje prve reči: „poštovani putnici, očitajte vašu kartu“,saznaje Njuz.

Aleksini roditelji Marija i Đorđe nisu sigurni kako je njihov sin naučio da kaže dotičnu rečenicu, pogotovu što do juče nije umeo da izgovori nijednu reč. Prema njihovim rečima, mali Aleksa ovu rečenicu izgovara u pravilnim intervalima.

– Činjenica je da veoma retko u kući kažemo ‘poštovani putnici, očitajte vašu kartu’, ali moguće je da nesvesno izgovaramo. Svima nama se valjda ponekad dešava poštovani putnici da nismo baš sigurni očitajte vašu kartu šta govorimo – kaže njegova majka Marija i napominje da je njen sin proteklih dana bio skoro sve vreme u stanu i da ga je napušta samo u nekoliko navrata kada se sa njom vozio prevozom.

Kako saznaje Njuz, ovo nije prvi ovakav zabeležen slučaj proteklih dana i juče se takođe desilo da je jedna beba sličnog uzrasta kaže „poštovani putnici“, ali nije uspela da završi misao.

Pokušali smo da uzmemo izjavu malog Alekse, ali sve što je imao da nam kaže bilo je: „poštovani putnici, očitajte vašu kartu“.

Marko Dražić

1213 COMMENTS

Comments are closed.