Član SNS-a tvrdi da je bivša vlast kriva jer ga je ostavila devojka

242
290
SHARE

BEOGRAD, 18. novembar 2014, (Njuz) – Časlav Jović, aktivista Srpske napredne stranke tvrdi da je bivša vlast, predvođena Demokratskom strankom, glavni krivac za njegov raskid sa dugogodišnjom devojkom Marijom.

– Posle tri godine zabavljanja Marija mi je pre nekoliko dana saopštila da me ostavlja – skrušeno kaže Časlav – Preko zajedničkih poznanika i privatnog detektiva sam saznao da je odmah posle raskida započela vezu sa jednim članom DS-a. Da li vam treba bolji dokaz da iza svega stoji bivša vlast – zapitao se ovaj mladi momak i nastavio – Režim Demokratske stranke je urušio Srbiju, doveo nas na ivicu propasti koju smo izbegli samo zahvaljujući Aleksandru Vučiću i njegovim reformama. Posle svega lošeg što su uradili našoj državi i građanima, demokrate i njihovi sateliti sebi daju za pravo da nama naprednjacima otimaju devojke i što je još gore kritikuju Vladu Srbije – ogorčen je Jović.

Njegova bivša devojka Marija odbacuje ove optužbe i tvrdi da politika nema nikakve veze sa njenom odlukom da prekine vezu sa Časlavom.

– Nakon tri godine veze došlo je do zasićenja. Časlav i ja smo se razišli oko životnih pitanja, a ne politike. Nikad nisam delila ljude prema političkom opredeljenju, a sadašnjeg dečka sam upoznala na časovima salse. Do danas nisam ni znala da je član Demokratske stranke niti smatram da je to previše bitno – kaže Marija.

Jović smatra da ovo objašnjenje predstavlja vrhunac cinizma i ostaje pri svom stavu da su se Marija i njen novi momak smuvali samo kako bi destabilizovali Srpsku naprednu stranku i njenog predsednika. Poručio je i da će zahtevati donošenje zakona koji će regulisati ovu materiju i sprečiti partnere da posle raskida ulaze u vezu sa članovima drugih stranaka.

Bojan Savić

290 COMMENTS

Comments are closed.