Čovek cupkanjem i mrdanjem nogu odložio odlazak u WC za nekoliko sati

288
0
SHARE

BEOGRAD, 24. decembar 2014, (Njuz) – Dejan Irić, tridesetpetogodišni ekonomista sa Karaburme, uspeo je danas konstatnim cupkanjem i mrdanjem nogu da odloži odlazak u WC za više od 5 sati,saznaje Njuz.

Svedoci ovog događaja kažu da je Dejan sa laganim cupkanjem počeo jutros oko 11 časova, a da se ubrzanim korakom ka toaletu zaputio tek oko pola 5.

I sam Dejan, u izjavi za Njuz, kaže da nije očekivao da će uspeti ovoliko da izdrži.

– Godinama već pokušavam da odložim odlazak u WC cupkanjem dok sedim, ali mi nikako nije uspevalo. Par puta sam se ozbiljno zapitao da li to cupkanje ima smisla i zbog čega to stalno radim kada posle moram da trčim do toaleta – ispričao je Dejan.

– Međutim danas sam pronašao pravi ritam cupkanja i mrdanja nogu kojim sam uspeo da satim odlažem odlazak u WC. Tajna je u savršeno izbalansiranom radu nogu i naizmeničnom pomeranju desne i leve noge u određenim vremesnkim intervalima. Na ovaj način potpuno neutrališete potrebu za fiziološkom potrebom jer se potpuno posvećujete razmišljanju o nogama – objasnio je ovaj Beograđanin.

Dejan je dodao da, u slučaju da osoba koja želi da odloži odlazak u WC ne sedi već stoji, pored cupkanja i mrdanja nogama obavezno mora i da se savija u kolenima, drži za međunožje i viče “uuuufffff”.

Soko Sokolović

NO COMMENTS