Dete smorilo drugove pričajući o svojim roditeljima

317
0
SHARE

BEOGRAD, 12. februar 2015, (Njuz) – Četvorogodišnji Radovan V. iz Beograda gotovo se posvađao sa svojim drugovima pošto su mu rekli da im je postao dosadan jer stalno priča o svojim roditeljima,saznaje Njuz.

Radovan je priznao da možda malo preteruje pričajući o mami i tati i obećao da će se truditi da vreme koje provodi sa drugovima ispuni i drugim temama.

– Mislim da je Radovan zaista dobar dečak. Uostalom, družimo se godinama, još od vremena kad smo bili bebe, ali ponekad zaista ume da bude naporan – priča Radovanov najbolji drug Jovan – Čini mi se ponekad da je opsednut svojim roditeljima jer uglavnom samo o njima priča. Kad god se vidimo on prepričava šta su oni pričali, pominje neke smešne anegdote, šta jedu, piju, koliko su dobili kilograma u proteklom periodu. Razumem da je on njihovo prvo dete i da je njegova briga za njih zbog toga malo prenaglašena, ali neko je morao da mu kaže da smara. Nije on jedino dete koje ima i voli svoje roditelje, niti je to jedina tema o kojoj deca treba da razgovoraju – iskren je Jovan.

Radovan kaže da nije imao nameru da dosađuje drugovima, ali i priznaje da možda jeste preopterećen svojim roditeljima.

– Naravno da često pričam o svojim roditeljima jer su tako slatki i medeni. Stalno me zasmejavaju nekim svojim pitanjima ili gestovima koje samo odrasli mogu da naprave. Dok sam u vrtiću, uvek se pitam kako su, šta rade, da li je sve u redu sa njima. Malo se brinem i kako će, za koju godinu, podneti moj polazak u školu, ali očekujem da ćemo to zajedno prebroditi – uveren je on i dodaje da mu je jako krivo što nema Fejsbuk kako bi mogao da okači slike tate i mame da bi svi videli da su oni najlepši na svetu.

Bojan Savić

NO COMMENTS