SNS organizuje kurs nemačkog kako bi botovi mogli da ostavljaju komentare na nemačkim sajtovima koji kritikuju Vučića

170
0
SHARE

BEOGRAD, 31. maj 2014, (Njuz) – Kritike nemačkih medija na račun srpskog premijera izazvale su revolt u Srpskoj naprednoj stranci koja je odlučila da hitno organizuje kurs nemačkog jezika za svoje članove kako bi mogli da ostave komentare na tekstove u kojima se rad Aleksandra Vučića dovodi u pitanje.

– Neki nemački mediji su u svojim tekstovima optužili Aleksandra Vučića da je za vreme vanrednog stanja širio paniku, davao kontradiktorna naređenja ministrima, a da stvar bude gora optužila su ga i za cenzurisanje medija koji kritički pišu o radu vlade. Sve su to gole neistine na koje naša partija neće ostati nema – ne krije svoj revolt Simo Čulić šef internet tima naprednjaka -Organizovaćemo kurs nemačkog jezika za naše članove koji će sada moći da komentarišu tekstove na ovakvim sajtovima i tako pokažu koliko je Vučić veliki državnik i koliko je Nemačka hendikepirana što nema jednog takvog političara – kaže on.

Read more: http://www.njuz.net/sns-organizuje-kurs-nemackog-kako-bi-botovi-mogli-da-ostavljaju-komentare-na-nemackim-sajtovima-koji-kritikuju-vucica/#ixzz3TMfbkTqw

NO COMMENTS