Vučić obećao da će podneti ostavku ako Beograd na vodi ne bude izgrađen u roku

307
0
SHARE

BEOGRAD, 4. maj 2015, (Njuz) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će podneti ostavku ako izgradnja Beograda na vodi ne bude završena u tridesetogodišnjem roku koji je najavljen.

Vučić je ovo obećanje dao nakon brojnih sumnji u ovaj projekat, koje su se u poslednje vreme pojavile u jednom delu javnosti.

– Prethodna vlast nikada nije preuzela odgovornost za obećane, a nikad dovršene projekte, a evo ja preuzimam punu odgovornost za ovaj projekat i javno izjavljujem, pred svim građanima Srbije, da ću podneti neopozivu ostavku ako Beograd na vodi ne bude finiširan u predviđenom roku od 30 godina. Nije malo kada vam ostavka visi nad glavom četiri ili čak deset godina, koliki je bio prvobitno predviđen rok za završetak projekta, a kamoli kada je taj period dug tri decenije. Rok za izgradnju ovog projekta može se odlagati koliko je nekome volja, ali ja čvrsto stojim iza datog obećanja i neću povući svoju odluku – rekao je Vučić na konferenciji za medije u zgradi vlade – Živi bili pa videli – dodao je on.

Premijer je obećao da uslov za njegovu ostavku neće biti završetak Beograda na vodi samo u širem smislu, već i gradnja poslednjeg, i najmanjeg objekta predviđenog na toj lokaciji.

NO COMMENTS