Čedomir Jovanović na proslavi 25 godina mature nije uspeo da drugarima objasni čime se bavi

1004
0
SHARE

BEOGRAD, 8. jun 2015, (Njuz) – Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović na proslavi 25 godina Velike mature nije uspeo da svojim nekadašnjima drugarima iz razreda objasni čime se bavi u životu.

Jovanović je ovog vikenda sa svojim prijateljima iz Treće ekonomske škole proslavio godišnjicu mature, ali kako saznaje Njuz, nikome od prisutnih do kraja večeri nije bilo jasno od čega on živi.

– Pokazao mi je fotografije svoje slatke dece, nabrajao mi je brojne egzotične destinacije koje je obišao proteklih godina, ali kad sam ga pitao čime se tačno bavi, počeo je nešto da zamuckuje – izjavio je jedan njegov drugar koji je tražio da ostane anoniman – Rekao mi je “mi možemo da pričamo o tome od čega ja živim, ali hajde prvo da vidimo dokle su došli nekadašnji đaci iz ovog razreda u suočavanju sa svojim greškama tokom školovanja“.

Još jedan njegov drugar iz razreda kaže da je jedan od glavnih razloga zašto je došao na proslavu mature, taj što se nadao da će mu konačno postati jasno od čega živi Čeda Jovanović, ali da ništa novo nije saznao.

NO COMMENTS