Vučić najavio da će letovanje provesti na srpskim televizijama

704
0
SHARE

BEOGRAD, 12. jun 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da letovanje provedu u svojoj zemlji i naglasio da će i sam to uraditi tako što će svoj godišnji odmor provesti obilazeći srpske televizije.

Vučić, koji je danas promovisao akciju Moja Srbija, obećava da u tom periodu neće davati izjave stranim medijima niti gostovati u njima.

– Kao što se može videti na mom licu, ja se gotovo nikad ne odmaram, ali ću ove godine ipak otići na letovanje kako bih dao primer građanima – rekao je Vučić – Moram istaći da će to biti jedna vrsta aktivnog odmora jer neću gostovati isključivo na jednoj televiziji već ću se potruditi da ih obiđem što više. Put ću započeti posetom televiziji Pink, posle toga svratiti do RTS-a, a do kraja odmora ću obići sve televizije sa nacionalnom frekvencijom. U međuvremenu ću se potruditi da obiđem i neke lokalne medije – obećava premijer.

Vučić je dodao da Srbija ima izuzetno lepe televizijske emisije i da postoji dosta onih koje do sada nije posetio. On se nada da će tokom letovanja uspeti sve to da nadoknadi.

NO COMMENTS