Nikolić: Ako ne pobedim na ovim izborima, ostajem u politici

129
0
SHARE

BEOGRAD, 12. decembar 2011, (Njuz) – Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da će, ako ne pobedi na ovim izborima, nastavti da se bavi politikom.

Nikolić je na vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu stranke pozvao i druge lidere stranaka da daju zavet i ovakvo obećanje građanima i svojim biračoma.

– Izbori koji su pred nama, bilo da oni budu vanredni ili redovni, a mi u Srpskoj naprednoj stranci smatramo da bi po Srbiju bilo bolje da što pre budu održani, su sudbonosni za Srbiju. I ne može se samo, kao što je to bio slučaj pred ranije izbore, pred birače izlaziti sa velikim obećanjima o novim radnim mestima, ulasku u Evropsku uniju, očuvanju Kosova i Metohije u sastavu Srbije – rekao je Nikolić.

On je pred novinarima pročitao i zatim potpisao dokument sledećeg sadržaja.

”Ja, danas, pred javnošću Srbije, pred svim građanima, i onima koji su glasači i simpatizeri Srpske napredne stranek i kao pred onima koji to nisu, svoju političku sudbinu stavljam u njihove ruke. Ako Srpska napredna stranka ne pobedi na narednim izborima, ja ću nastaviti da se bavim politikom”, pročitao je Nikolić, a zatim potpisao dokument i njegovu kopiju podelio svim prisutnima.

Lider naprednjaka je pozvao i ostale političare da učine isto, ako imaju hrabrosti i imalo političkog morala.

– Neka isto učini i Boris Tadić. Ako sme. Ili ćemo i ovaj put slušati bajke o 200.000 radnih mesta. Neka isto učini i Ivica Dačić, pa čak i Mlađan Dinkić kojem se i ovako ne može ništa verovati. Neka daju obećanje za koje će građani moći dan nakon izbora reći da li je ispunjeno ili ne. Ja sam ga dao. Red je na njih – poručio je Nikolić.

Bane Grković

REKLAMA: Ukoliko ne kupite knjigu „Ovo nam možda nije trebalo“, redakcija Njuz.net obećava da će nastavati da piše

NO COMMENTS