Čovek odlučio da glasa nakon što je video predizborni plakat

159
0
SHARE

KRUŠEVAC, 20. mart 2012, (Njuz) – Diplomirani pravnik iz Kruševca Slaviša Tanović, koji je proteklih nedelja svim svojim prijateljima govorio da neće izaći na izbore jer nema za koga da glasa, promenio je svoje mišljenje nakon što je gradilište preko puta njegove zgrade oblepljeno predizbornim plakatima.

Slaviša kaže da je lice političara delovalo u isto vreme veoma odlučno i umirijuće, i da je predizborni slogan bio toliko obećavajuć da je istog časa kada ga je ugledao znao da će toj stranci dati svoj glas.

– Mnogi me pitaju o kojoj stranci je reč, ali kako živimo u zemlji u kakvoj živimo, ne bih o tome javno govorio i sutra rizikovao da ostanem bez posla ako na vlast dođe neka druga – kaže Slaviša.

– Ovih dana skoro svi komentarišu da im je već muka od predizborne kampanje, da su svi političari isti i da su svi već bili na vlasti. Takođe svi pričaju kako su predizborni slogani nemaštoviti i da su plakati ružni. To sam negde i ja mislio, dok nisam video ovaj. Stajao sam neko vreme naspram plakata, gledao izraz lica političara, pročitao slogan i odmah sam pomislio „pa da, to je to, ne mogu da verujem da toga svih ovih godina nisam bio svestan“ – smatra Slaviša, koji napominje da ga je oduševilo što dotična stranka želi Srbiju u Evropskoj uniji, ali i da se obračuna sa korupcijom, podigne standard građana i garantuje nova radna mesta.

Osim ovog slučaja, kako Njuz saznaje, širom Srbije naglo je porastao i broj onih koji će izaći na izbore, nakon što su pročitali Fejsbuk status nekog svog prijatelja koji je član jedne od stranaka.

Marko Dražić

NO COMMENTS