Modelsica pozvana na bis za skupštinskom govornicom

153
0
SHARE

BEOGRAD, 3. avgust 2012, (Njuz) – Nevena Adžemović, bivša članica grupe Models, a sadašnja članica poslaničke grupe Nove Srbije, juče je premijerno nastupila u skupštinskom parlamentu.

Iako je kod Nevene trema bila vidno prisutna, opšta ocena je da se dobro snašla o čemu dovoljno govori činjenica da su je poslanici posle prvog obraćanja dva puta pozivali na bis.

Nakon obraćanja poslanicima Nevena se pojavila u skupštinskom holu ali nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima koji su je istog momenta opkolili tražeći od nje izjavu .

– Ne mogu, ne mogu – ponavljala je ona i udaljila se iz sale za novinare.

Njena stranačka koleginica Dubravka Filipovska zamolila je tom prilikom novinare da imaju razumevanja za novu poslanicu jer je ovo potpuno nepoznato iskustvo za nju s obzirom da nikada nije nastupala pred tolikim brojem ljudi. Pored toga, kako je navela Filipovska, Nevena nije navikla da je ljudi na nastupima slušaju već samo gledaju, što je kod nje stvorilo dodatnu nervozu.

-Budite strpljivi, davaće ona izjave za medije – izjavila je Filipovska – Nevena Adžemović je danas imala naporan dan, ne samo da je pred poslanicima rekla „Dobar dan dame i gospodo poslanici“ već je to morala i dva puta da ponovi na zahtev njenih kolega iz poslaničke klupe. Zbog toga vas molim da je razumete, ona mora da čuva glas i za naredna zasedanja – dodala je Filipovska.

Na pitanje novinara da li je Nevena nakon nastupa uporedila karijeru u grupi Models sa poslaničkim mandatom Dubravka Filipovska je rekla kako je bivša Modelsica napomenula kako je poslanički posao mnogo zahtevniji jer ,za razliku od benda u kom je samo otvarala usta, u skupštini mora da priča jer nema matrice.

Soko Sokolović

NO COMMENTS