Domaći Cloud serveri – mCloud

369
291
SHARE

Fleksibilna mCloud platforma omogućava malim i srednjim preduzećima, kao i zahtevnim hosting korisnicima, da zakupeSSD virtuelni server i koriste taman onoliko resursa koliko im je potrebno, a da istovremeno koriste superiorna hardverska i softverska rešenja, uz minimalna ulaganja. Na raspolaganju je izbor Microsoft ili Linux operativnog sistema, kao i mogućnostone-click instalacije najpopularnijih web skripti poput servisa WordPress, Joomla, Magento, CPanel i drugih, koje možete odmah koristiti.

mCloud funkcioniše potpuno automatski i u bilo kom trenutku možete kreirati server – vašu virtuelnu mašinu po želji, uz izbor kakve performanse i mrežne resurse server treba da koristi i koji operativni sistem treba automatski da se instalira. Ako se odlučite za plaćanje platnom karticom, nakon završene finansijske transakcije, za samo nekoliko minuta željeni servis postaje aktivan. Omogućeno je plaćanje i preko računa, a u tom slučaju servis se aktivira po prijemu sredstava.

Korisnik preko mCloud panela može samostalno da određuje sve parametre sistema. U pitanju je umanaged usluga i korisnik dobija pun pristup zakupljenim resursima i može samostalno upravljati njima, a ukoliko mu je potrebna pomoć, naša stručna tehnička podrška mu stoji na raspolaganju. Kod ovog tipa usluga garantujemo SLA od 99.99% za rad samog servisa i hardvera, ali ne ulazimo u detalje same instalacije i finalnog rešenja (servisi, aplikacije itd). Naravno, tu smo da pomognemo oko svega sto treba, a u zavisnosti od potreba moguće je dogovoriti pomoć pri migraciji aplikacije, postavci setupa i druge dodatne usluge.

mCloud je zasnovan na potpuno superiornom hardveru i softveru. Svi serveri su potpisani od strane kompanije Fujitsu, čuvanje podataka se vrši na NetApp storage jedinicama, a mrežno okruženje je bazirano na Cisco opremi. Softversko rešenje za Cloud čini renomirana i veoma napredna OnApp platforma.

Svi sistemi i sva rešenja su dizajnirana i implementirana tako da ne postoji „single point of failure“. Posebnu pažnju posvećujemo i u izboru saradnika, jer verujemo da samo sa najboljim kadrovima možemo da održimo visok nivo pruženih usluga. Zato su članovi Mainstream tima priznati i poznati IT profesionalci, sa više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama.

Posetite sajt klikom OVDE

291 COMMENTS

Comments are closed.