mCloud – prvi pravi cloud hosting u Srbiji

301
0
SHARE

Kompanija Mainstream d.o.o. koja prethodnih nekoliko godina važi za neprikosnovenog lidera u naprednim hosting rešenjima danas je predstavila novu uslugu – mCloud. Cilj mCloud platforme je da omogući malim i srednjim preduzećima, kao i zahtevnim hosting korisnicima, da koriste i plate taman onoliko resursa koliko im je potrebno, a da opet koriste superiorna hardware-ska i software-ska rešenja i da im se podaci nalaze u Srbiji.

mCloud pokreće OnApp platforma, koja omogućava da sve bude potpuno automatizovano, i da korisnik od trenutka kada izabere do najsitnijih detalja konfiguraciju kakvu želi i izrši plaćanje, već za 10-15 minuta može pristupiti svom serveru. Što se operativnih sistema tiče, na raspolaganju je veliki broj Linux distribucija, kao i Microsoft Windows rešenja, a moguća je i instalacija jednim klikom najpopularnijih web platformi (WordPress, Magento, Joomla, CPanel). Korisnik u svakom trenutku ima punu kontrolu nad svojim serverom i po želji može mu dodeliti dodatne resurse kada god se za to ukaže potreba.

Korisnicima su na raspolaganju i dodatni servisi za registraciju domaćih i internacionalnih domena, zakup SSL sertifikata, upotreba DNS servera, dodeljivanje IP adresa prema potrebama i slično. Sve usluge se mogu platiti preko računa ili putem platnih kartica.

Posetite – mCloud.rs

Za zainteresovane korisnike ES-a pripremili smo promo kupon “ELITESECURITY” koji vam daje 50% popusta na prvi mesec pretplate za sve usluge!

O Mainstream d.o.o.

Kompanija Mainstream d.o.o. posluje od 2005. godine a poslednje nudi hosting rešenja za veliki broj najvažnijih Internet lokacija u Srbiji. Prema rezultatima kompanije Gemius, koja poslednjih godina radi merenja posećenosti na Internetu, kompanija Mainstream hostuje 7 od 10 najpopularnijih lokacija.

NO COMMENTS