HIT REGIONA i jako zanimljiv link istog. Pogledajte zašto!

649
2
SHARE

И ми смо се питали зашто баш њој и зашто баш њима? Краљица поп музике на нашим просторима која важи за једну од оних које су цео свој живот посветили музици, без медија, без улога у филмовима, без провокативних спотова успела је да се прогура и попне на сам врх. Многе моралне девојке воле њен стил живота, воле њену врло поучну музику, помно је прате и нестрпљиво чекају неки њен нови хит у коме ће се можда пронаћи. А учитељице? Ако мене неко пита пре би’ их назвао ученицама, но да пређемо на ствар.

Untitled

Наша екипа успела је да ступи у контакт са великом звездом и простави јој пар питања у вези са ”jeb0” у линку њене песме:

Да ли сте уопште увидели нешто чудно у линку песме ”Генерале”?

-Још после 3 минута и мог првог слушања своје песме на Yоutube-u приметила сам то што и ви, прво сам била у чуду, а онда сам се смејала наредних 11 минута и 48 секунди схвативши да је то сасвим у реду.

Да ли мислите да људи гледају на ову песму другачије него на остале због овог детаља?

-Наравно да не, желим да се захвалим људима који су уопште увидели то, јер то говори о њиховом интересовању за нешто што ја радим. – уз смех је додала Севе

Можемо ли очекивати неки провокативни спот за нашу мушку популацију попут ваших бројних колегиница? То би вам донело велики број прегледа на Youtube-u, зар не?

Туут, туут, туут… Веза је прекинута, то је био уједно и њен одговор. НЕ!

Аутор: Немања Жагрић

2 COMMENTS

Comments are closed.