SMS poruke za rođendan

430
0
SHARE

SMS poruke za rodjendan:

Želim ti da dobiješ sve što nemaš a želiš, i zadržiš sve što imaš a voliš. Srećan rođendan.

Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: SREĆAN ROĐENDAN!

Zaboravi svu muku, tugu i boli na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari, srećan rođendan neka ti se ispune sve lepe stvari.

U ovo isto vreme i sledeće godine, HAJDE DA SE SMEJEMO ZAJEDNO! Srećan rođendan ljubavi!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovek ne može biti srećan, onda želim da ti svaki dan bude lep kao san, kao radost, kao ljubav… SREĆAN RODJENDAN!

Neka ti rođendan bude ispunjen mnogim srećnim trenucima, a život mnogim srećnim rođendanima. SREĆAN ROĐENDAN!

Ti si moja podrška i moja snaga. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Srećan ti rođendan!

Da bi tvoje ruke dotakle zvezde na nebu, da najlepši ostvari ti se san, da ti sunce uvek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rodjendan!

Život je put kojim treba trčati sa prijateljem koji će nam ponekad ćutanjem ili sećanjem pokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo. Srećan rođendan!

Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliki poljubac šaljem ti ja povodom tvog rodjendana!

Želim ti da dobiješ sve što nemaš a želiš, i zadržiš sve što imaš a voliš. Srećan rođendan.

Želim ti okeane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspeha, reke para, i ni jednu kap tuge i bola. Srećan rođendan!

Želim da živiš daleko od bola da ti život bude pun sreće i sjaja i da u ovom svetu pakla pronađeš kutak raja.

Hvala ti za sve radosne trenutke koje si donela u moj život. Srećan rođendan ljubavi i želim ti sve najlepše u životu.

Neka ti se dani u životu što lepše i srećnije troše. Neka te pogodi sve što je lepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san! Srećan rodjendan!

U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsrećniji i najlepši dan – tvoj rođendan!

Život nek ti bude kao najlepši san, Od srca ti želim srećan rodjendan .

Želim ti ono što se niko nije setio da ti poželi, a što potajno iščekuješ. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno.

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsrećnijim na svetu! SREĆAN ROĐENDAN

Zažmuri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – srećan ti rođendan!

Dugo sam tražila poklon dovoljno skup i vredan za tebe! Nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam sebe lično.

Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rođendan.

Samo delić onoga što ti želim biće dovoljan da budeš srećan ceo život. Srećan rođendan!

Sedim u sobi, sad tiho ponoć otkucava, tiho, ali veselo, pa mislim da mi nešto nagoveštava. Pogledam datum, poznat mi broj, pa da – to je rođendan tvoj…

Da se zaljubiš ali srećno, da ti ljubav traje večno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti neko ko te iskreno voli. SREĆAN RODJENDAN!

Lepo je biti mlad, zdrav i pun energije. Sećaš se?

Koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspeha i sreće… srećan rođendan!

Kao što znaš, mudrost dolazi s godinama. Eto vidiš, nemaš sve znake starenja.

Na ovaj dan anđelčić se rodio. Poruku ti pišem, ali ona je kratka da ti kaže sve što hoću: budi uvek nasmejana i slatka i nemoj nikad osetiti samoću!

Neka ti se dani u tvom životu što lepše i što srećnije troše, neka te pogodi sve što je lepo i neka te promaši sve sto je loše… SRETĆAN RODJENDAN.

Želim ti da ti se želje ispune i da ti supruga ne sazna.

Zamisli sebi nešto najlepše, najslađe, dodaj tome beskrajnost, proširi sa večnošću, ukrasi zvezdama, tek tada ćes znati koliko ti toga želim za rodjendan!

Neki kažu da je rođendan prava prilika da se osvrneš na proteklu godinu. Drugi kažu da je rođendan pravo vreme da razmisliš o onome što je pred tobom. Ja kažem: “Iseci tortu i hajde da jedemo”.

NO COMMENTS