SMS poruke za dobro jutro

1803
1
SHARE

Probudite vašu voljenu osobu najlepšim SMS porukama za dobro jutro:

Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na mene podseti.

Budi se, ustaj hitro, zaista je vrlo bitno, moram nešto da ti saopštim, dobro jutro ti želim i mnogo te VOLIM!

Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake, a moji poljupci sa šapatom vetra nek te jutrom miluju i nezno bude.

Dobro jutro ja sam čovek koji vam je postavio bombu u krevet, ako ste još u krevetu ne ustajte… a ako ste ustali verovatno ste mrtvi i ja sam anđeo.

šta bih sve dala da mogu ja da te probudim… ČAŠOM HLADNE VODE!

Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja volim te ja!!!

Rano je jutro i tebi se spava trljaš okice i pada ti glava nije mi žao što te baš ja budim jer želim ceo dan da te ljubim.. DOBRO JUTRO.

Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja volim te ja!!!

Dobro jutro, dobar dan, ustaj dragi razdragan. Cvrkut ptica sa grane se čuje, tvoje lepo drago biće željno te iščekuje.

Dobro jutro mojoj najvećoj ljubavi želim, osmeh joj šaljem s poljupcem vrelim, šaljem ti ovo jutarnje sunce da ti obasja lik i da ti kaže: VOLIM TE ZAUVIK!

Dobro jutro! Podsećamo vas da za ovu poruku dugujete jedan poljubac… Kamate su velike zato izmirite svoje kamate na vreme!

Dobro jutro Mišo Pišo, ajmo, getapa!!!

Sunce sija… znači, Dobro jutro…

Probudi se, srce, kad te nežno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi, jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake a moji poljupci sa šapatom vetra nek te jutrom miluju i nežno bude.

Dodirni me pogledom i uzvratiću ti, polako me skidaj očima, dopustiću ti, nežno mi vrelim usnama telo uzbudi, a sad se lepo probudi…

Sunce sinu evo dana, ja te gledam a ti još pospana, i kafa ti miriše ti se budiš, doro jutro ti želim a ti me ljubiš!

Ne dam da te bude, jer želim da spavaš, da ne kvari niko ono što sanjaš… Tvoji su snovi lepši nego java, a sada tišina, moja beba spava!

Gledaš me… prilaziš mi… ljubiš me… e jbg-a onda mi zazvonio alarm i probudila sam se…

Probudi se, srce, kad te nežno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi, jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Evo mene pored tebe, budiš se ti pored mene. Gledam te čupavu i kako zevaš, ali… samo osmeh je na licu mome jer… Volim te i čupavu i kada zevaš. Dobro jutro pospana lepotice.

Dobro jutro milo moje, jesu li budne oke tvoje.. Dal su se naspavale, dal su mene sanjale.. Sedim sama i mislim na tebe, sve bi dala da si pored mene…

Sada kada vidim sunce da izlazi, mislim na tvoje lepo lice i zrake sunca kako se lome na njemu, klize i miluju te kao moje ruke, i ljubomoran sam na zvezdu koja nam život znači i ljut na daljine koje nas dele. Dobro jutro ljubavi u srću ti zelim.

Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gde je srce moje, još si tu tečeš mi kroz vene ti si još tu a nisi pored mene!! Pa dobro jutro ljubavi moja!

Tvoji su poljubci nežni i vreli, bude nemir u meni. Tvoji su poljubci poput svile, imaš usne nežne i mile. Ljubim te mnogo, za lep san, ljubicu te i sutra da ti ulepšam, jutro i dan…

Recept za današnji dan: jedan smešak za doručak, obilje smeha za ručak, brdo veselja za večeru. Dobro jutro i uživaj!

Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica u tvoju kosu i šaljem ti prve sunčeve zrake a moji poljupci sa šapatom vetra nek te jutrom miluju i nežno bude.

Ako još spavaš, probudi se. Ako si tužan, nasmeši se. Ako te neko osvaja i za ljubav moli… ti mu reci da postoji neko ko te već jako voli. DOBRO JUTRO!

Zovem da ti kažem, medeno moje, sanjao sam sinoć zvezde i nas dvoje. Dođi, budi moja mrvica mala jer ja te volim, volim, volim… ko budala!

Dobro jutro sunce moje. Kada se probudim cela soba mi sija zbog tebe.

Svako jutro i veče izvučem te iz svog srca, a ono sve više je puno sa tobom.

Dobro jutro milo moje, jesu li budne oke tvoje… da li su se naspavale, da li su mene sanjale… sedim sama i mislim na tebe, sve bi dala da si pored mene!

Kad ovu noć pobjedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja volim te ja!!!

Probudi se, srce, kad te nežno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi, jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

1 COMMENT

Comments are closed.