Postoji mnogo novih mogućnosti koje su vam dostupne i na dohvat ruke. Većina vas misli da smo ograničeni sa korišćenjem, ali smo tu da bismo vam pokazali nove trikove koji će vam dobro doći.

1. Pretvaranje telefona u uređaj za prisluškivanje

1. Pretvaranje telefona u uređaj za prisluškivanje

Možete sa lakoćom špijunirati ili koristiti telefon kao monitor za bebe i decu. Sve što treba da uradite je omogućite automatsko javljanje na svom telefonu, isključite ton, postavite ga na željeno mesto i pozovete sa bilo kog drugog mesta. Telefon će odgovoriti automatski i vi ćete moći da čujete sve šta se dešava kraj telefona.

2. Zaključavanje pomoću lica

2. Zaključavanje pomoću lica

Androidi su vrlo pametni i pomažu vam da koristite telefon sa širokim sprektrom mogućnosti. Postoji mnogo načina za zaključavanje i otključavanje telefona među kojima je najbezbednija sa prepoznavanjem lica. Izaberite ovu opciju i osigurajte se.

3. Napravite lampu

3. Napravite lampu

Ako ostanete bez svetla ili ste negde napolju u mraku, ovaj trik vam moće dosta pomoći. Samo napunite flašu vodom i postavite preko vrha telefona (gde je uključeno svetlo) i dobićete pravu lampu koja će svetleti bolje i jače od samog telefona.

4. Produžavanje života vašeg telefona

4. Produžavanje života vašeg telefona

Normalna je pojava da se u ulaz za punjač nakupi prašina koja često dovodi do kvara telefona. kako biste ovo izbegli, čistite redovno telefon. Iskoristite iglu ili čačkalicu kako biste očistili sitne delove koje nikada ne biste dohvatili. 

NI SLUČAJNO NE KORISTITE VODU!Vaša reakcija?

Facebook komentari