Stotine nezaposlenih mladića i devojaka danas je masovnim izlaskom u kafiće u centru Bujanovca, održalo protest zbog nezaposlenosti.

Ovi mladi ljudi izašli su u velikom broju kako bi u Bujanovačkim kafićima ispili protestne kafe, sokove i alkoholna pića, i na taj način izrazili borbu protiv nezaposlenosti koja se iz dana u dan povećava.

Kako saznaje naš portal, veliki broj zaposlenih se solidarisalo sa nezaposlenom omladinom pa je zajedno sa njima ispijalo kafe u nekoliko sati produženim pauzama za doručak.

Javnosti nije poznat organizator masovnih protesta, a informacije koje su se mogle dobiti od pojedinaca govore da bi se protesti mogli svakodnevno nastaviti.

“Nemam posla, malo sam tražio ali nema, šta nam preostaje drugo nego da protestujemo. Okupljaćemo se svakog dana i ispijati kafe u kafićima sve dok se situacija ne popravi. Neka političari vide ovu sliku danas, nek pogledaju prepune bašte, neka ih je sram, poručujemo im da nećemo odustati od protesta do zadnje kafe”, rekao je za naš portal jedan nezaposleni mladić, koji je sa stotinama svojih kolega danas protestovao u baštama kafića.

Vest je satiričnog karaktera!

Vaša reakcija?

Facebook komentari