Sinoć se u novom naselju oko 23h dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobil marke ,,Golf II,, i pijani pešak. Na svu sreću sve je prošlo samo sa materijalnom štetom na obe strane. Golfom je upravljao T.R. iz Bujanovca, naišao je u nezgodnom trenutku kada je iz kafane pokraj puta, pijan izlazio D.O. iz levosoja.

On je zapeo za prag na izlaznim vratima i teturajući se udario u prednji kraj Golfa koji je u tom trenutku naišao. Od siline udarca glavom se zakovao u levi prednji blatobran, vozač golfa je brzo izašao i pozvao iz kafane nekoliko ljudi, pa su uspeli da ga iščupaju. Pešak je razbio oba stakla na naočarama, a prednja leva strana Golfa je potpuno uništena.

„Dobro je što sam uspeo da stanem, da sam nastavio samo jedan metar dalje udario bi direktno u moja vrata, i verovatno bi me povredio. Bitno je da nije niko povređen, šteta će se nadoknaditi”, izjavio je vozač Golfa  tridesetpetogodišnji T.R.

Sigurnosna kamera ispred kafane je snimila celi događaj, nažalost mi smo uspeli da dođemo do samo jedne fotografije iz snimka.

Vest je šaljivog karaktera!

Vaša reakcija?

Facebook komentari