VIP je na našem tržištu predstavljamo MyKi Pet uređaj koji prati kretanje tvog ljubimca.

Kao pet friendly kompanija Vip zna koliko ti je sigurnost ljubimca važna.

Prvi put na našem tržištu predstavljamo MyKi Pet uređaj koji prati kretanje tvog ljubimca. Uz ugrađeni GPS/GSM treker, koji je putem Android/iOS aplikacije povezan sa tvojim telefonom, u svakom trenutku možeš da pratiš kretanje ljubimca.

Putem telefona u svakom trenutku možeš da:

  • Vidiš lokaciju ljubimaca
  • Njegovu istoriju kretanja
  • Podesiš sigurne zone kretanja
  • Izdaješ komande pomoću tonova

Ukoliko imaš više ljubimaca, možeš da upariš sve trekere i pratiš kretanje iz jedne aplikacije. Takođe, cela porodica može da prati kretanje ljubimca sa više uređaja koristeći isti nalog.

Trostruko lociranje za bezbrižnu igru tvog ljubimca

Koristeći GPS, LBS i Wi-Fi za lociranje u realnom vremenu, uz MyKi Pet uređaj uvek znaš gde ti je ljubimac, čak i u zatvorenim prostorima. Koristeći satelitsko lociranje, preciznost prikaza lokacije je čak do 10 metara.

Sigurne zone kretanja

Sigurne zone kretanja

Uz MyKi Pet možeš da podesiš zone u kojima želiš da se tvoj ljubimac kreće. Na taj način možeš uvek da pratiš da li je tvoj ljubimac u parku ili na lokaciji gde se obično šeta, a istog trenutka kada izađe iz sigurne zone, dobijaš obaveštenje putem aplikacije.

Dresiranje uz MyKi Pet

Osim praćenja, MyKi Pet pruža ti mogućnost izdavanja daljinskih zvučnih komandi ljubimcu. Koristeći četiri različita zvučna signala, možeš da dresiraš svog ljubimca da izvrši jednostavne komande - da se vrati do tebe, sedne… Potrebno je samo da pritisneš taster u aplikaciji i tvoj ljubimac će čuti zvučni signal, putem MyKi Pet trekera na ogrlici, bez obzira kolika je udaljenost između vas.

Najlakši treker na svetu

Uz težinu od samo 28 grama, MyKi Pet pogodan je za manje i veće ljubimce. Male dimenzije i težina omogućavaju tvom ljubimcu nesmetanu šetnju i igru.

Vaša reakcija?

Facebook komentari