Sve stranke u Bujanovcu danas su izdale zajedničko saopštenje za javnost koje je objavio portal www.kurir-info.rs, navodeći da građani u Bujanovcu nemaju razloga da budu zabrinuti, jer i u narednim godinama kao i do sada, većina njih moći će da odmara svaki dan.

„Privreda će ostati na istom nivou ako ne i lošija, većina građana će moći nesmetano odmarati  tokom cele godine,  neke firme će i dalje raditi ali plate neće biti redovne,  tako da  oni koji su zaposleni svoje slobodno vreme mogu provoditi odmarajući  kod svoje kuće, jer smatramo da nema potrebe da troše novac na putovanja i kojekave budalaštinje, ako novac  uopšte budu imali “,  stoji u saopštenju koje su zajednički iznele sve stranke u Bujanovcu.

U saopštenju se još navodi da od obećanja koje stranke daju u predizbornoj kampanji, o milionima investicija, hiljadama novih radnih mesta, boljem životu i sl. neće biti ništa i da je to samo procedura koju moraju da odrade zbog stranih posmatrača i sponzora.

Naime, u posednje vreme kod građana se stvorila panika da bi se neki od obećanih kredita  mogao realizovati, pa su političari ovim saopštenjem brzo reagovali i demantovali sve špekulacije.

Vest je šaljivog karaktera!

Vaša reakcija?

Facebook komentari