U poslednje dve nedelje Bujanovačkoj policiji stigao je veći broj prijava o napadima i pokušajima silovanja muškaraca starosne dobi od 20 – 35 godina, na području užeg centra grada.

U policiji je za naš portal potvrđeno da je u poslednjih nekoliko dana stiglo šest prijava protiv ženske osobe starosti oko 30 godina, zbog zastrašivanja i pokušaja silovanja muškaraca na području centra grada. Policiji su dostupne fotografije napadača i trenutno se radi na njegovom identifikovanju i hapšenju.

Prema rečima napadnutih ljudi, radi se o ženskoj osobi plave kose, manekenskog izgleda, starosti oko 30 godina. Dosadašnji napadi su se desili obično u periodu između 22 – 01 h uveče, u užem centru grada kao i u novom naselju.

Napadač obično čeka da žrtva dođe na slabo osvetljena mesta, a onda prilazi i agresivno napada. Zanimljivo je da su svi napadnuti muškarci priznali da prilikom napada nisu pružali veliki otpor.

Naš novinar već dve večeri obilazi sva tamna mesta na pomenutim lokacijama u potrazi za napadačem, ali za sada bezuspešno.

Mole se svi građani da ukoliko vide osobu sa slike, odmah obaveste policiju.

Vest je satiričnog karaktera!

Vaša reakcija?

Facebook komentari