Slatkiši za poslanike

25

BEOGRAD, 06. Oktobar (Njuz) – Grupa građana okupila se juče na platou ispred skupštine Republike Srbije i donošenjem velikih poklon-paketa upakovanih u novogodišnje vreće izrazila svoje zadovoljstvo, jer, kako sami kažu, borili su se za ovakvo, drugačije, demokratsko, pravedno društvo.

Građani su na platou ostavili nekoliko hiljada kesa napunjenih slatkišima i plišanim igračkama, uglavnom medvedićima i srcima, a zatim su potpisali zahtev koji su predali na skupštinsku prijavnicu u kom se moli da poslanici prime paketiće i pojedu u slast sve slatkiše pripremljene sa zahvalnošću specijalno za njih a u čast promena koje je 5. oktobar doneo Srbiji i njenim građanima.

Pripadnici policije ipak su, pre preuzimanja slatkiša od strane razdraganih poslanika, napravili kordon oko gomile paketića ispred skupštine, a dovedeni su i psi da bi bilo provereno da li u paketićima možda ima kučećih poslastica.

Kako javlja izveštač “Njuz“-a, pse su jedva zadržali da ne raskupusaju jedan “Milka“ paketić, pošto je opštepoznato da ove divne životinje jako vole slatkiše. Policajci, međutim, nisu poklekli pred slatkim iskušenjem.

– Iako nam stalno nutkaju, mi ne smemo da jedemo ugljene hidrate na dužnosti što je deo mera u okviru borbe protiv gojaznosti u policiji koja je broj 2 po smrtnom ishodu medju pripadnicima organa unutrašnjih poslova – izjavio je za Njuz poručnik Stanislav Dobrički. – Broj jedan je i dalje, na žalost, prirodna smrt. No, važno je da su poslanici dobili svoje.

T.T.

Comments
Prikazujem...