Tomislav Nikolić pozvan u „Survivor“

179

BEOGRAD 1. maj 2011. (Njuz) – Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić, dobio je juče poziv produkcijske kuće “Vision Team“ za učešće u novom serijalu poznatog rijaliti šoua “Survivor“, saznaje Njuz iz izvora bliskih naprednjacima.

Prema prvim informacijama, Nikolić je ponudu uzeo u razmatranje, ali još uvek nije odlučio da li će pristati na učešće u popularnoj emisiji. Njuz je došao do podatka da je lider naprednjaka prokomentarisao da bi to bila dobra alternativa ako SNS “nekim čudom ne bi pobedio na sledećim parlamentarnim izborima“ i da bi nakon te emisije “definitivno pobedio na onim narednim“.

Portparol produkcijske kuće “Vision Team“ Dragoljub Arsenijević potvrdio je da su predstavnici ove kuće kontaktirali Nikolića, ali nije želeo da otkriva bilo koje detalje iz ponuđenog ugovora.

– Detalji će biti objavljeni tek u slučaju da Tomislav Nikolić pristane na učešće u Survivoru. Za sada mogu samo da potvrdim da bismo želeli da gospodina Nikolića vidimo u našoj emisiji zbog njegove velike harizmatičnosti, osobina vođe koje poseduje, ali najviše zbog fenomenalne fizičke izdržljivosti, koja je i osnovna predispozicija za učešće u emisiji. Neko ko je danima u stanju da bude bez hrane i vode, da se pritom obraća novinarima i racionalno donosi odluke, da bi se nakon sedmog dana štrajka bez većih poblema pojavio u crkvi, ima realne šanse i da trijumfuje u “Survivoru“ – rekao je Arsenijević.

Margita Lazarević

Redakcija Njuz

Comments
Prikazujem...